Gemeente Venlo
Terug
Afbeelding niet beschikbaar

Helschriksel (voormalig 11)

Te koop


Venlo, Helschriksel (voormalig 11)
Helschriksel (voormalig 11) te Venlo. Het object is gelegen in het centrum van Venlo, de oorsprong middeleeuwse buurt, die door oorlogsgeweld en stadsvernieuwingsproject in het kader van een grotere, langjarige ontwikkeling van het westelijk deel van de binnenstad, aangeduid met Q4. Het gebied wordt begrensd door soortgelijke stads-woonbebouwing, winkels, horeca en culturele voorzieningen. Q4 is een stadsvernieuwingswijk in ontwikkeling, er zijn diverse nieuwe objecten gerealiseerd. De bereikbaarheid is redelijk goed, gelegen binnen de voetgangerszone in het centrum. Betaalde parkeervoorzieningen zijn in de nabijheid van het object.        

  • Perceel: 60
  • Vraagprijs: minimaal € 42.000,00 exclusief btw en k.k. op basis van een biedingsprocedure

Helschriksel (voormalig 11)

 

Bouwkavel Helschriksel Venlo

De bouwkavel Helschriksel Venlo wordt middels een biedingsprocedure verkocht. De minimale verkoopprijs bedraagt € 42.000 exclusief btw en kosten koper. Koper heeft  geen ontbindende voorwaarde. Geïnteresseerden kunnen tot vrijdag 21 juni 2019 (17:00 uur)  een bod uitbrengen. Het bod dient in een gesloten envelop (voorzien van een geldig legitimatiebewijs) te worden ingeleverd bij Rivierdael Netwerk Notarissen te Venlo, Albert Cuypstraat 3, 5914 XE Venlo onder vermelding van bod kavel Helschriksel Venlo. Na het sluiten van de biedingstermijn worden betrokkenen in de week  van 24 juni - 28 juni 2019 geïnformeerd over het resultaat per individu. 

Meer informatie is terug te vinden op het inschrijvingsformulier en de  voorwaarden en toelichting procedure inschrijving bouwkavel Helschriksel te Venlo. Deze formulieren kunt u op korte termijn downloaden onder Documenten.

Helschriksel (voormalig 11) te Venlo.

Het object is gelegen in het centrum van Venlo, de oorsprong middeleeuwse buurt, die door oorlogsgeweld en stadsvernieuwingsproject in het kader van een grotere, langjarige

ontwikkeling van het westelijk deel van de binnenstad, aangeduid met Q4. Het gebied wordt begrensd door soortgelijke stads-woonbebouwing, winkels, horeca en culturele voorzieningen. Q4 is een stadsvernieuwingswijk in ontwikkeling, er zijn diverse nieuwe objecten gerealiseerd.

De bereikbaarheid is redelijk goed, gelegen binnen de voetgangerszone in het centrum.

Betaalde parkeervoorzieningen zijn in de nabijheid van het object.

Ligging

Het object is gelegen in het centrum van Venlo, de oorsprong middeleeuwse buurt, die door oorlogsgeweld en stadsvernieuwingsproject in het kader van een grotere, langjarige

ontwikkeling van het westelijk deel van de binnenstad, aangeduid met Q4. Het gebied wordt begrensd door soortgelijke stads-woonbebouwing, winkels, horeca en culturele voorzieningen.

Bestemmingsplan en stedenbouwkundige uitgangspunten

Venlo met bestemming ter plaatse: gemengde doeleinden. Initiatieven die passen binnen de stedenbouwkundige uitgangspunten kunnen akkoord worden bevonden. De gemeente is waar nodig bereid om een procedure op te starten die een initiatief passend binnen de stedenbouwkundige uitgangspunten mogelijk maakt. De uitgangspunten kunnen worden gedownload onder Documenten.

 

 

 

Foto's

Afbeelding niet beschikbaar

Informatie

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u contact opnemen met:

Gemeente Venlo
Team Grondbedrijf en Vastgoed
Tel.: 14077
E-mail: info@venlo.nl


Alle gemeentelijke vastgoedtransacties worden getoetst aan de Wet Bibob (Bevordering integriteitsbeoordeling openbaar bestuur).